Автор Тема: Състезания 2010  (Прочетена 3523 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен miho

• Full Member
  • Публикации: 194
  • Рейтинг: +1/-0
  • M.G.
Re:Състезания 2010
« Отговор #40 -: Май 23, 2010, 21:22:16 pm »
Този пич със платиката е Детелин,а уклеят е супер за трапеза.
Надявам се скоро и аз да отскоча да се пробвам да хвана някой друг,но незнам дали ще ми се отдава,нещо съм закърнял със тези риболови.

Неактивен pavleto

• Глобален модератор
  • Hero Member
  • Публикации: 819
  • Рейтинг: +4/-0
    • http://karakudkiller.hit.bg
    • Ел. поща
« Отговор #39 -: Април 30, 2010, 01:27:34 am »
Поради всеобщото некълване по водоемите и липса на хубави места за състезание, се реши те да бъдат отложени за началото на есента, когато рибата ще е активна навсякъде.  :shtekа:

Неактивен pavleto

• Глобален модератор
  • Hero Member
  • Публикации: 819
  • Рейтинг: +4/-0
    • http://karakudkiller.hit.bg
    • Ел. поща
« Отговор #38 -: Април 26, 2010, 00:28:42 am »
Вторник сигурно ще отида под базата или на разлана да видим какво ще излезе :fish02:

Неактивен Мирослав Попов-Мишо

• Любимец на Администратора
  • Sr. Member
  • Публикации: 277
  • Рейтинг: +6/-0
« Отговор #37 -: Април 25, 2010, 21:28:38 pm »
При нас също скачаха направо по брега таранки!А като бях нагазил с ботушите из тревата в заливчето и ги гледам как минават покрай мен по няколко!Иначе уклейа много хубав!

Неактивен Dido

• Full Member
  • Публикации: 116
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #36 -: Април 25, 2010, 21:26:10 pm »
Абе, не знам защо снимките станаха такива малки?! (като кликнеш върху тях се оголемяват)

Неактивен Dido

• Full Member
« Отговор #35 -: Април 25, 2010, 21:23:51 pm »

Колегата с хубавата платика:

И след риболова:

Неактивен Dido

• Full Member
« Отговор #34 -: Април 25, 2010, 21:20:57 pm »
Нивото на язовира:

Уклеи:

Неактивен Dido

• Full Member
« Отговор #33 -: Април 25, 2010, 21:10:03 pm »
Докато си ловихме уклей на късо, на няколко пъти в краката ни, буквално на 20 см. от брега, се биеха доста едри какракуди, или поне на такива ги оприличихме, не знам, може и шарани да бяха. Навътре, на около 30- 40 м., почти през целия ден скачаха едри риби, но както писах по- горе, никой от толкова хора, които ловяха само на дъно, не ловеше и ние на мачовете също. Малко над нас, един троянец, не го знам как се казва, извади на фидер изключително прилична платика, около 300- 400 гр., но доста навътре, с хранилка с бял червей и торен за стръв. В последствие,  платиките ги търсихме целенасочено, но дали защото не можехме да стигнем дъното или по някаква друга причина, нямаше пипане. Не знам, дали до другата неделя, рибата няма да си хвърли хайвера и ако е така, може и да стане хубав риболов и евентуално, хубаво състезание. След малко ще качим малко снимки, но са малко с по- лошо качество, защото снимах  с телефона.

Неактивен Мирослав Попов-Мишо

• Любимец на Администратора
  • Sr. Member
  • Публикации: 277
  • Рейтинг: +6/-0
« Отговор #32 -: Април 25, 2010, 19:45:33 pm »
Аз бях Петъка там същата работа навътре за мача има много висока трева.На по малка дълбочина успяхме да извадим само една каракуда към половин!И също като вас на късо ,на 4м много едър уклей!
И според мен не е много подходящо за състезание!

Неактивен Dido

• Full Member
« Отговор #31 -: Април 25, 2010, 17:22:33 pm »
Тази сутрин се прибрахме от Желязна, петък вечер и събота целия ден с Кирил бяхме на риба под нашето място. Ловихме само уклей и то не много активен. В събота беше панаир от хора, никой нищо не ловеше, само бибани, ние с Кирил пробвахме доста време с мачовете на вътре, но нищо не излезе и има страшно много трева, изобщо не може да се слезе до дъното, след това захранихме на късо и ловихме доста прилични уклеи с директни петици. Според мен, там не става за състезание, водата е много нагоре и където става да се разположим с платформите, е много плитко, по- нагоре в залива, където са камъните, няма място за щеките отзад а и може да седнем не повече от пет- шест човека. Между Разланите става, ако не е валяло, иначе не може да се слезе с кола, но поне вчера, беше като на сбор- няколко палатки, шатри, гърмящи тонколони, дори имаш едни герои, които се къпеха, изобщо, мила родна картинка...